BESTÄLL ONLINE LU!

OBS! Vi är fullbokade den 22 aug 

Varmt välkomna att lägga din beställning ! Vi tar emot din beställning senast 24 timmar innan. Vi levererar catering måndag – fredag i Lund med omnejd. För lättare fika- och/eller luncharrangemang levererar vi under våra öppettider; 08:00 – 16:00. För leverans utom våra öppettider samt till annan kommun; maila oss direkt på info@morotenopiskan.se för offert.

All cateringinformation hittar ni i huvudmenyn under ”catering” samt i vårt cateringutbud i beställningsformuläret på denna sida

Minimumbelopp på ER beställning mot faktura är 300 kr (undantagsvis de som upphandlats annat).

 
 

Beställningsformulär Lunds Universitet

Fields marked with an * are required

UPPLYSNING BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER.

Uppgifterna som anges i detta formulär används inte i marknadsföringssyfte eller i några som helst kundundersökningar. Vi använder endast uppgifterna för:

1. Att kunna etablera kontakt vid leverans.
2. Att kunna leverera önskade varor.
3. Att kunna fakturera för utförd tjänst.
4. Uppgifterna raderas hos oss efter 1 års tid.
5. Uppgifterna finns tillgängliga hos oss som leverantör och mer specifikt för de personer hos oss som är i behov av uppgifterna för att kunna utföra produktion, leverans samt fakturering. Uppgifterna finns i mailform på lösenordsskyddad och tillträdesskyddad dator och sprids inte till tredje part.
6. Önskar du radera dina personuppgifter hos oss kan du närsomhelst maila till oss på: info@morotenopiskan.se

JAG GODKÄNNER ATT MINA PERSONUPPGIFTER SOM ANGETTS I BESTÄLLNINGSFORMULÄRET LAGRAS I WEBBPLATSEN ENLIGT OVAN PARAMETRAR?