Boka vår festlokal

FESTLOKAL MOROTEN & PISKAN! En av Lunds största lokaler och ett prisvärt och bekvämt alternativ för dig som behöver festlokal och mat för tillställningar så som födelsedagsfirande, disputationer, invigningar, konferenser, bröllop, kick-off, releasefester mm. Vid förfrågan om bokning kontakta oss enligt nedan.

MOROTEN & PISKAN Ligger på andra våningen i Kårhuset/LTH, Sölvegatan 22 B. Se karta och bilder här på hemsidan.

ARRANGEMANG MED FULL SERVICE
-Konsultation.
-Dukning, porslin.
-Service.
-Städning av lokal.

Här ingår allt! Mop´s personal tar hand om all service från det att gästerna anländer till att de går hem. Ni betalar kuvertpris enligt vår prislista. Vi debiterar ingen lokalhyra. Vi har alltid en ansvarig på plats under arrangemanget som fungerar som er kontaktperson/hovmästare.

KONSULTATION Vi bokar gärna ett personligt möte för konsultation för att lyssna på era önskemål i god tid innan tillställningen. Ni får se lokalen och delge era tankar och idéer. Vi går igenom era önskemål för ERT arrangemang och informerar.

LOKALEN Rekommenderat antal sittande: Max 160 personer (stora salen). Lokalen är delad i två områden. Maxantal i båda lokalerna: 200 personer.

FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER Vi har fullständiga rättigheter fram till kl. 02.00. Vid bokning av arrangemang hos oss får inga egen alkoholhaltig dryck medtas i lokalen. Alkohol tillsammans med mat beställs alltid från oss. Obs! Vi hanterar ej kontanter!

ANTAL GÄSTER OCH SPECIALKOST Meddela exakt antal, ev. specialkost, tider en vecka innan tillställningen. Det antal som meddelas kan inte minskas vid eventuella avhopp. Minst antal gäster för en kvällstillställning på Mop är 30 gäster. Under detta antalet står ni för personalkostnad.

BLOMSTERARRANGEMANG Utöver standard dukning kan blomsterarrangemang beställas via oss. Offert med pris efter önskemål.
 
MUSIKANLÄGGNING Musikanläggning för dans kan bokas genom oss för en kostnad på 2.000 kr. Anläggningen kan användas för era egna spellistor eller trubadur. Vid behov av större anläggning för t e x band, kan vi hyra in detta till er för en kostnad på 3.000 kr. Det går bra att ta med sig egen utrustning om önskas.
 
PROJEKTOR OCH DUK Bokas genom oss för en kostnad på 500 kr.
 
BAREN Baren är alltid öppen under kvällen om gästerna vill handla alkohol utöver det som är förbeställt. Baren stänger 01.45.
 
BETALNING Vid slutgiltig beställning, en vecka innan arrangemanget lämna följande uppgifter: Datum för arrangemanget Antal gäster Specialkost Beställarens fullständiga namn och telefonnummer Institution/organisationsnummer Fakturaadress Betalningssätt: Faktura (10-30 dagar), eller betalkort på plats. Obs! Vi hanterar ej kontanter! Vid avbokning av lokal mindre än två veckor innan tillställningen tar vi en avgift på 2.000 kr som faktureras kunden.
För bokning och offert kontakta Inger Pieplow Wendelinfo@morotenopiskan.se. 
 Scenen:dansgolvMoP 2